30 days ab challenge – kannattiko?Kuvat kertokoot puolestaan :)

NOniin!  Viimeistä viedään :) Tämän päivän rutistusten jälkeen on vatsahaaste läpikäyty ja kyllä saa olla ylpeä itsestään, että pystyin tähän! Ensimmäisellä viikolla kun haastetta oli muutama päivä alla olin jo sitä mieltä, että en tule onnistumaan! Istumaan nousut meinasivat koittua kohtalokseni mutta kappas kappas! Nyt menee jo 80 melkein kivuitta kun jaksottelee ja vasta tuon jälkeen alkaa tehdä tiukkaa. Niin ne lihakset vahvistuu kun jaksaa treenata ja tälläinen haastemuoto sopii mulle paremmin kuin hyvin! 


Tässä olisi teille kerrassaan amatöörimäisiä kuvakollaaseja siitä mitä on tapahtunut vatsan ollessa lepotilassa eli jännittämättä. Ensimmäisen kuvan ilme kuvastaa hyvin lähtöfiiliksiä :D Ei juuri lihaksia näy. Sitten taas ensimmäisen ja kolmannen viikon välissä ei mun mielestä ole mitään isoa eroa kun sitten taas viimeisessä kuvassa eli tänään otetussa jo näkyy paremmin. Tyytyväinen olen tähän tulokseen ja keskivartalo on vahvistunut huomattavasti ja ryhtikin parantunut.  Hiukan harmittaa, että kuvissa on eri valaistus enkä osannut rajata kaikkia niin, että olisin samankokoinen. Saan kuulemma syyttää kuvaajaa kun ei tullut ajateltua :).

Tässä sitten jännitettynä kuvasarja lähtötilanteesta tähän päivään. Huikea ero! Ja mikä ilmekavalkaadi! ( <- kirjoitetaanko se noin?)  Tämä oli hyvä haaste tehdä ja huomenna alkaa sitten reisihaaste! Luulen, että otan keväällä tämän uudelleen vielä ennen kunnon treenikauden alkua jotta on sitten vatsa tiukkana kun koittaa ensi vuoden ensimmäinen puolikas Helsinki city runilla :) 

Miten teillä muilla on mennyt haaste? 
Oletteko tyytyväisiä että lähditte mukaan? :)
FitFashion

17 vastausta artikkeliin “30 days ab challenge – kannattiko?Kuvat kertokoot puolestaan :)”

  1. Vau! Mikä päkki!
    Mun mies teki tän saman joskus vuoden alussa muistaakseni, sillä ei näkynyt mitään vaikutusta :D Mutta oli tossa kyllä haastetta!

  2. Vautsi!!! :) Ihan mahtava kehitys näkyy, hienoa Krista! Mulla on vielä tän päivän treeni tekemättä, mutta tyytyväinen olen, että lähdin mukaan :) Oma siksari on pienen pehmeyden peitossa, mutta eipä se oli niin justiinsa! :) Kivaa sunnuntai-iltaa!

  3. Hyvä sinä, hienot tulokset! Minä sinnittelin loppuun saakka -kyllä se sujui, mutta motivaatio hiipui ja kertakaikkiaan meinasin kyllästyä noiden satojen toistojen kanssa. Mieluummin olisin lisänyt vastusta tms. Itsekin suunnittelin ensin tuota jalkahaastetta, mutta näyttää menevän samalla kaavalla (sama tekijä), joten taidan jättää väliin (ainakin nyt).

 
Tykkää jutusta