Joulukuulle jalkahaaste. I DARE YOU!

Toiseksi viimeinen päivä marraskuun vatsalihashaasteessa eli hiphurraa! Nyt en kyllä enää keksi syytä miksei tämän onnistuminen toteutuisi! Jaksaa jaksaa! Ja koska haasteiden makuun on päästy niin tässä olisi teille seuraava. Miltäs vaikuttaa?

Mulla on joulukuussa tiedossa heti Itsenäisyyspäivän jälkeen tatuointiaika jonka jälkeen ei hikoilu ole hetkeen sallittua niinpä tästä saisin ainakin jotakin treeniä jaloille noiksikin päiviksi ja onhän tämä hyvä jatkumo nyt kun on saatu vatsan alue kuntoon :) Toki jos olisin hengaillut siellä suklaaosastolla hiukan harvemmin niin saattaisi jopa oikeasti näkyä se sikspäkki mutta ennenkaikkea olen tyytyväinen siihen kuinka tunnen keskivartaloni vahvistuneen ja ryhdin parantuneen kun alaselkäni ei pääse ihan niin pahasti notkolle :) Ja katsokaas päivää 24, jouluaattona on sopivasti vapaapäivä ;). 
Kuka on mukana?
FitFashion

6 vastausta artikkeliin “Joulukuulle jalkahaaste. I DARE YOU!”

  1. Tääpä kuulostaa hauskalta! ;) Mä veikkaan, että jatkan sen mun erittäin katkonaisen (hups) vatsahaasteen parissa vielä ja keskityn sitten salin puolella noihin jalkoihin… Mun saliohjelmassa on kaksi jalkatreeniä, joten ehkä se riittää :D Tää on kyllä varmasti hyvä, josset pääse hetkeen liikkumaan. Ootkos sä muuten täällä blogin puolella paljastanut jo, minkälainen tatuointi on tulossa? ;)

    • Joo tää tulee mulle tarpeen :) en oo paljastanut vielä muuta kuin, että on peitetatuointi vanhan päälle ;) laitan sitten kuvapostausta tulemaan kun on kunnossa :) tammikuun lopussa on toinen erä vielä :D

  2. Mä oon mukana JOSSAIN treenihaasteessa, kuten omassa blogissa jo kirjottelin, mutta en vielä ole päättänyt, että missä :) Tää kuulostaa kyllä ihan mielenkiintoiselta, katsotaan katsotaan! :)

  3. Näyttää ihanan tuskaiselta haasteelta :) Taidan kuitenkin haastaa itseni tekemään vatsoja, jos vaikka omatkin alaselkävaivat sillä vähän paranisi. Ja kyllähän nuo sun kuvat inpiroivat lisää :)

 
Tykkää jutusta