Valmiina!

Alkuviikosta meinasi iskeä paniikki. Kurkku oli karhea ja väsymys ihan ylitsepääsemätöntä. Nukahdin mm. lattialle kun katsottiin pikkukakkosta!

Lepäilin ihan suosiolla ja ajattelin että jos nyt parantuminen vaatii sen että otan iisisti tämän viikon niin sitten vaatii. Onneksi eilen jo olo oli kuitenkin parempi ja pääsin viimeiselle lenkille vielä ennen lauantain Kaarinan syysmaratonia. Kävin sellaisen vajaan kuuden kilometrin lenkin juoksemassa hissuksiin maisemista nautiskellen. En tuijottanut sykemittaria enkä katsellut aikaa vaan kuuntelin musiikkia ja nautiskelin olostani. Juoksu kulki tosi ihanasti!


Illalla hiukan herkuteltiin ja nyt pitää myöntää että tosi hyvällä fiiliksellä lähden puolikasta kohti. Ei ole paniikkia ajasta. Ei siitä löydänkö perille kun isi lupasi mut perille kuskata. Lähden nyt ihan puhtaasti fiiliksellä koittamaan miltä tälläinen loppusyksyinen juoksutapahtuma tuntuu. Ilmankin pitäisi lämmetä miltein kymmeneen asteeseen (kovan tuulen kanssa) mutta parempi sekin kuin nollakeli ja kova tuuli! Jes! 


Vielä kerran: Pitäkää peukkuja! Palailen raportin kera sunnuntaina tai alkuviikosta ja Instagrammissa varmasti välittyy tilannetietoja.
FitFashion

6 vastausta artikkeliin “Valmiina!”

 
Tykkää jutusta