Synttärijuhlintaa tiedossa.

Sauli täyttää maanantaina vuosia.
Meillä tässä meni yllättäen vähän mönkään meidän kummankin odotetut  ”vapaaillat” jota Saulin oli tarkoitus viettää nyt viikonloppuna ja mun sitten seuraavana. 
Ei olla käyty yhdessä kertaakaan iltaa viettämässä Elian syntymän jälkeen. Eikä kyllä liiemmin erikseenkään. Yhden käden sormilla on laskettavissa nuo kerrat  reilun vuoden aikana ja noh. Lisäksi vielä raskausaika. 

Ennenkin mainitsemani bailumimmi on muuttunut kotimammaksi. 
Kuva: Pinterest
Eilen käytiin tyttöjen kanssa Ikeassa ostelemassa tarpeita morsmaikkusen häihin ja siinä menomatkalla sitten vähän kitisin että kun näin pääsi käymään niin hänpä tarjoutui vahtimaan Eliaa yön yli lauantaina että päästäisiin yhdessä juhlistamaan Saulin synttäripäivää! YHDESSÄ!

En ollut oikein edes ajatellut, että voitaisiin joskus jossain yhdessäkin tosiaan käydä mutta kun siinä asiaa pari minuuttia sulattelin niin totesin, että miksipä ei. 

Joskushan se ensimmäinenkin yö on erossa oltava ja nyt kun tilaisuus tarjoutui niin, että hoitaja tuleekin meille niin uskallan hyvin mielin lähteä. Itse mennään puolestamme yöksi morsmaikkusen luokse jolloin saamme nukkua aamulla rauhassa pidempään jos siltä tuntuu mutta pääsemme kuitenkin sitten nopeasti kotiin kun matkaa on ehkä puoli kilsaa :D.
Nyt mulla on siis kauhea pohdinta että mitäs tuonne yöelämään kuuluu nykyään pukea päälle!:D 
Illat on jo viileitä ja entäs jos jaksammekin olla oikein pitkään ja kello kääntyy yön puolelle niin silloinhan vasta kylmä onkin! Pitäisiköhän sitä kaivaa oikein kaulaliina esille. 
Entä jos laittaa maksihameen tai mekon niin tarvitseeko jo sukkahousut. 
Voi kauhia sentään mihin sitä itsensä laittaa.
Tätähän se toisinaan on :D
Mietittiin ensin että mentäisiinkö syömään tai leffaan yms mutta tultiin ihan rehellisesti siihen tulokseen, että kunnon vanhanajan tissutteluilta taitaa olla meille aika paikallaan ja ihana päästä yhdessä höpöttelemään ja pussaileman johonkin kuppilan nurkkaan!
FitFashion

 
Tykkää jutusta