Rantsuviikonloppu.

Tänä viikonloppuna on kyllä loiskittu vedessä ja nautittu ulkoilmasta!

Rannalla oli aamulla vielä hiljaista.


Lämpötilan ollessa sisällä melkeinpä kuumempi kuin ulkona niin mitä sitä siellä kotona makaamaan kun ulkona sentään saa tuuletusta pienestä tuulenvireestä :)
Perjantaina suunnattiin Elian aamutirsojen jälkeen kohti Kupittaan maauimalaa joka nyt remppauksen jälkeen on tosi siistissä kunnossa. 
Sopii tällaiselle hieman likakammoiselle ihmiselle hyvin kun tarpeen vaatiessa pääsee suihkuun ja ”tarpeen” vaatiessa pääsee vaihtamaan vaipan sille tarkoitettuun paikkaan.  Oltiin perillä puolen päivän aikaan ja S:kin tuli sinne meitä vastaan suoraan töistä. 
Ihana kun tää heinäkuu on jo loppusuoralla ja enää ensi viikko ja S jää lomalle!  

Kuukausi familytimea jeij! :)
Pari tuntia jaksettiin molskia ja polskia (ja E otti pienet unetkin) kunnes piti lähteä ruoanlaittoon kotia kohti ja alkoikin se aurinko jo tehdä tehtävänsä ja olo oli tukala.

Lauantai vietettiin perinteisesti aloittamalla päivä kauppareissulla ja käytiin ostamassa ensi viikon ruoat. Huikeasti kukkaroystävällisempää niinkuin oon tainnut ennenkin toitottaa :D. Loppupäivä meni itsekullakin päikkäröidessä ja illalla haettiin jättisäkit irtokarkkeja. Heittäydyin hulluksi ja ajattelin testata tuleeko oireita vehnäjauhoja/-tärkkelystä sisältävistä nannoista ja tulihan niitä. Ennen nukkumaanmenoa näytin about raskausviikoilla 19 olevalta. Kiva kun voi leikkiä raskautta tolleen
Enää viikko siihen lääkärikäyntiinkin onneksi niin pääsee tutkimuksiin. 


Tänään sitten aamupuurojen jälkeen pistettiin kamat kasaan ja lähdettiin kohti uittamon uimarantaa jossa viihdyttiinkin sitten iltapäivään saakka.  Rannassa oli kyltti jossa kerrottiin veden olevan hellelukemissa +25 astetta ja kyllähän siellä tarkeni kun ensin peppunsa rohkeasti kasteli! Eliakin niin tyytyväisenä huuli pyöreänä keräili ämpäriin erilaisia kiviä ja läiskytteli välillä vettä äitin ja isin päälle. Melkoinen vesipeto :) 


Kuva jo muutaman viikon takaa mutta ilmenee hyvin että kivaa on ;).

Ihana rento viikonloppu takana joten arki voi taas tulla :) Eikä sitä arkeakaan sovi mollata kun seurana on niin kiva perhe!


Mitäs teidän viikonloppuun kuului?:)
FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Rantsuviikonloppu.”

  1. Onpa kutsuvan näköinen ranta! Meidänkin oli tarkoitus rantsuilla, mutta tuli muutama muuttuja, enkä sitten viitsinyt lähteä yksinäni kahden eläväisen taaperon kanssa seikkailemaan rannoille. Mutta oli meillä muuten kivaa; nähtiin sukulaisia, maisteltiin mansikoita, leivottiin mustikkapiirakkaa, käytiin kotieläinpuiston ja museokylän yhdistelmässä… Ja saatiin kaipaamamme vesisadekin. Tosin kuuma täällä on edelleen :D Viikko aloitellaan taas uusien suunnitelmien parissa :)

    • Kuulostaa kivalta teidänkin viikonloppu :) Ymmärrän hyvin ettet jaksanut lähteä kahden kanssa.. Mä en tiedä pärjäisinkö yhdenkään kanssa :D

 
Tykkää jutusta