Kummun kasvua kuvina :)

Rv 11+3 ja sikspäkin rajat näkyy vielä  ;)

 Me on raskausviikosta 11 otettu kuvia musta, että kuinka mun maha tässä raskauden aikana kasvaa ja ajattelin nyt tämän ”kauniin” kuvagallerian jakaa kanssanne. Mul ei oo siis enempää asiaa niin siks tällästä tänään.

Rv 14+3 ja tärähtänyt mama.

Rv 16+3 ja vähän alkaa muotoa tulla.

Rv 19+3.

Rv 22+3

Rv 25+3 ja jo pömppä :)

Rv 27+3 ja kasvaa vaan.

Rv 30+3 ja selkeä muoto alkaa paistaa.

JA viimeisin kuva tämän viikon maanantailta eli 33+3 :)

Siinä niitä ois. :)

ENjoy!

FitFashion

8 vastausta artikkeliin “Kummun kasvua kuvina :)”

  1. Ihana masu <3 :) harmittaa vähäsen kun ite otettiin ekasta lapsesta aluks joka viikko masukuva mut sit se jotenkin jäi..(oli muutto ja kaikkee) Ja toisesta viimesillään taidettiin ottaa ainoot kuvat :D Onneks on ainakin masukipsit molemmista ;) Nauti, se eka on ainutlaatuinen! (nimim. fiilistelen täällä omaa esikoisen odotusta :))

    • Me sitä masukipsiä ei olla ees muistettu enää! KylLä välillä on iteki meinattu unohtaa ottaa ja yks viikko jäikin mutta kyllä noista ton kehityskaaren näkee ;)
      Mä luulen, että tää tulee jäämään myös meidän viimeiseksi lapseksi kun mulla ei vaan toimi kroppa niinku kuuluisi ja tuonkin kaverin eteen saatiin tosiaan kokea monia pettymyksiä .. mutta eihän sitä koskaan tiiä muuttuuko kropan toiminta, oon niinkin kuullut käyvän :)

  2. Täällä toinen PCOS -tapaus ja 4 vuotta odotusta -jonkinlainen käsitys mitä sinun matkaasi on voinut kuulua, ihana tämä sinun blogi ja masukuvat! Kiva kun olet jakanu mennyttä odotusaikaasi meidän muiden kanssa, onnea kaivatusta pienestä! ü
    -M-

 
Tykkää jutusta