Raskausajan mielihalut…

Nuo jokaisen raskaana olevan riivaajat…

Muistan silloin kun en ollut vielä edes tehnyt raskaustestiä viime syksynä ja poljin postinjakoreitiltä kohti lähtöpistettä ja mulla alko ihan hirveesti tehdä mieli suklaabanaaneja. Siis niitä banaanivaahtokarkkeja, jotka on päällystetty suklaalla :D En edes tykkää niistä hirveemmin… Ajattelin silloin vaan, että johtuu siittä kun mulla aina jakolenkin jälkeen niin kova nälkä kun kuluttavaa duunia.

Olin tuolloin kuitenkin just paria viikkoa aiemmin käynyt ultrassa, jolloin oli lähtenyt yksi munasolu kasvamaan, joten raskauden mahdollisuus oli olemassa mutta kun silloin niitä negoja oli niin monta kuukautta putkeen tehnyt jo, että ei osannut ottaa liian toiveikasta ajatusmaailmaa asian suhteen.

Viikko tuosta kuitenkin tehtiin testi ja plussaahan se näytti! Mies lähti samantein apteekkiin ostamaan vielä toista jonka tein samana iltana ja kun sekin näytti että ollaan viikolla 2-3 niin vaikeahan tuota oli olla uskomatta :D

Siitä sitten joku kuukausi niin mulla alkoi hirvee suolakurkku/maustekurkku-kausi. Niitä oli saatava ruoan viereen, leivän päälle, muuten vaan ja kokoajan. Kaiken kanssa ja ilman kaikkea mut kunhan oli suolakurkkuja :D
Aika perinteinen i know.

Siitä sitten alkoi kausi kun ois maistunut muutenkin kaikki suolainen.. Esim. kebabbia teki mieli ihan koko ajan (onnistuin kuitenkin jotenkuten hillitsee haluni ja pari kertaa vaan tuli sorruttua) ..

Ois pitänyt heti alkuraskaudessa osata hillitä himojain samalla lailla mitä nyt lopussa oon tehnyt kun kerty alussa ihan turhaa painoa kun mässyttelin menemään. Mutta toisaalta sanotaan, että elämästä pitää nauttia ja sitä ainakin tuli tehtyä :).
Sitten joulun jälkeen mulla iski hillitön himo omena-kaneli-pikapuuroon.. Sitä oli pakko saada ainakin yks annos päivässä. 
Sitten menikin taas roimasti epäterveellisempään suuntaan nuo mielihalut kun alko maistuu karkki. Erityisesti lakritsi ja pitkään himoitsin lakulippuja joista täälläkin taisin kirjoitella että ystäväni armaani minut pelasti himoltani.. Hän on siis karkkikaupassa töissä ja oli minulle onkinut jonkin sekoituksen pohjalta niitä kun ei niitä mistään tuntunut saavan :) 
Jäätelökin uppoaisi koko ajan, olen Saulille valitellut että miksei meiän pakkasessa kasva jäätelöpuuta. Tai ees pensasta. Mun mielestä sellainen olis kauheen kätevä :D 
Jäätelöpuun kukista vois tehdä jäätelökukkakimppuja :D
Omenoita oon tässä oikeastaan koko tämän vuoden vedellyt enemmän kuin ikinä elämässäni. Makean korvikkeena käynyt oikein valthavan mainijjosti. 

Erityisesti vihreät omput ihanan makoisia :)
Siinäpä niitä mielihaluja jo kerrakseen. JOKAPÄIVÄ on yhtä taistelua valtavaa makeanhimoa vastaan, välillä häviän ja välillä voitan mutta mutta .. Ei saa liikaa itseään kiusata kun kroppa tekee sitäkin jo ihan tarpeeksi. 
Reilu kuus viikkoa enää siihen viralliseen laskettuun aikaan iiksjaikspoiks. Vähän alkaa sekin jo jännittää ja käy kyllä ajatuksissa jokapäivä.. Enemmän tai vähemmän positiivissa fiiliksissä kun noita kovia liitoskipuja ilmennyt niin alkanut tajuta, että kuinka kipeää se synnytys taitaa tehdä.
MUTTA kuten ystäväni sanoi tänään, niin onhan siitä muutkin selvinneet ja kun toisia ja kolmansiakin lapsia tehdään niin voiko se niin kamalaa olla vai kultaako aika vaan muistot… who knows… ;)
Rv 33+2 pömppänen.
FitFashion

7 vastausta artikkeliin “Raskausajan mielihalut…”

  1. No ei oo pahoja :D Eikö tosiaan mitään seinälaasteja tee mieli syödä? Laita viestiä jos jotain sellaista tekee mieli, niin tuodaan raksalta -ei tartte syödä teidän kodin seiniä ;D

    • Joo kiitti mä ilmoitan :D
      Kyllä noi pölypallot on himottanu mut lähinnä imurin ruoaksi kun on siivousfriikkiyttä ollu havaittavissa entistä vakavampana!;)

  2. Mun pitäs varmaan laittaa jokaisen bloggaukseni yhteyteen Classicin kermatoffeejäätelön kuva. :D Nimimerkillä mama, joka vetäs jo puolilta päivin tämän päivän annoksensa.

  3. Hei ja mun tekis ihan simona mieli haistella bensaa tai esmes hengailla Motonetissä sen hajun vuoksi. (En tee sitä, joten baby on turvassa ja sosiaalitädille ei tarvitse soitella, mutta en kestä, kun ne himottaa.) :D

  4. Bensan tuoksu on kyllä muutenkin hyvä, mutta ehkä nyt erityisesti täälläkin :) Sama juttu tuon keväisen maan kanssa: märkä multa ja ruoho tuoksuu tosi hyviltä :D (ei silti ihan tee mieli syödä niitä ;)

 
Tykkää jutusta