In BRIO we trust.

heipppis :)

Aurinkoinen aamu Turussa taasen :)

Jaaaaaahans. Ajattelin olla tänään material-girl ja kertoa teille mitä kaikkia suurempia hankintoja ollaan meidän pojalle tehty (jeeeeeeee , hän on suurella todennäköisyydellä poika ;) )

Vaunut me tilattiin jo helmikuun alussa kun bongattiin netissä hyvä tarjous BRIO Happy Classic- vaunuista.
Vaunut oli vuoden 2012 mallia ja siksi siis myivät edullisemmin pois vaikka oltiin katsovinamme, että he myyvät ihan samaa mallia tänäkin vuonna. Voihan siinä olla merkki eri paikassa tms ;)

Kaupan päällisiksi saatiin sade-ja hyttyssuoja sekä hoitolaukku :)

Nuo vaunut siis tuli hankittua jo aika ajoissa ja tuolla ne odottaa makuuhuoneen nurkassa käyttöön pääsyä :)

Brio Happy Classic. Me otettiin nämä kovalla kantokopalla ihan kantomukavuuden vuoksi . Anopin suosittelemana  ei otettu ilmakumirenkaita , vaan Eva-renkaat jotka tässä kotona testaillessa on tuntuneet ainakin tosi kevyiltä :)
Ja onhan siinä sekin, että tässä keskustassa kun asutaan niin suurempi riski lasinsiruihin törmätä kävelyllä jolloin ilmakumeissa on oma riskinsä aina.
Hoitopöytä ja sänky tuottikin sitten enemmän päänvaivaa, tuntien ja tuntien nettisurffailua sekä muutamassa eri liikkeessä vierailua ja huterien pöytien heiluttelua kunnes päädyttiin siihen, että maksetaan mielummin hiukan enemmän laadusta ja suunnattiin OzBAby- nimiseen vauva- ja lastentarvikeliikkeeseen joka sijaitsee täällä turussa ihan raision rajalla tuolla Satakunnantiellä.

Hoitopöydässä meillä oli ehdottomana kriteerinä, se että se on lipasto jossa taso päällä sillä nuo meidän kissapojat on sen verran uteliaita otuksia ,että tuskin saisi vaipat ja harsot olla rauhassa jos olisi ollut avomallinen pöytä :). Ja säilytystilaakin tarvitaan vauvanvaatteille ja muille tavaroille.

Eli siis mentiin tuossa muutama viikko sitten katsomaan tuonne Ozbabyyn BRIO:n lipastoa, jossa irrotettava hoitotaso päällä ja päätettiin se lähes ensinäkemältä ostaa :)

BRIO Lipasto Valkoinen
Tälläinen meille tulee :)
Linkki OzBabyn sivuille lipastoon.
Rätt Start Elephant hoitoalusta Orange
Ja siihen tälläinen hoitoalusta :) IHANA!<3
Tämä vie pöydästä noin puolet,
 joten siihen mahtuu päälle vielä koreja joihin saa päivättäisessä käytössä tarvittavia tuotteita :)
Linkki OzBAby:n sivuille alustaan:)

Sänkyähän meidän ei pitänyt tuolta reissulta ostaa, mutta meitä alkoi palvella aivan ihana myyjä (oliskohan ollut Kirsi nimeltään) ja alkoi esitellä meille BRIOn sänkyjä ja siinä aikamme niitä tutkittua ja mietittyämme päätimme että pirskatti! ostetaan myös sänky! :D

Alunperin piti siis ostaa Ikeasta sellainen perus Gulliver tms mutta sellaisen jälleenmyyntiarvo voi olla vähän heikohko ja niillä perustein päädyttiin sitten Brio Three- nimiseen sänkyyn , jossa saa pohjan kahdelle eri korkeudelle sekä laitaa näppärästi napeista laskettua, sillä ei voi olla ihan varma että nämä mun selkävaivat helpottaa heti synnytyksen jälkeen.

BRIO Three pinnasänky Valkoinen
Ja siinä kuva pojan sängystä :)
Linkki OzBabyn sivuille sänkyyn.
Reunapehmuste Rätt Start Elephant Orange
Reunapehmusteeksi valittiin tälläinen niin on sitten mätchimätchii hoitopöydän alustan kanssa :)
 Tuo kuosi on vaan jotain maailman söpöintä :D
Linkki reunapehmusteeseen OzBabyn sivuille :)

Siinähän sitä jo oltiin rahaa tuhlattu, mutta saipa myyjä meille vielä myytyä ammeen sekä jalat siihen. Menee kato samalla kuljetuksella :D

Jalallinen amme meille kyllä tarvitaankin kun tää meidän kaksion vessa on noin metri kertaa metri -kokoa niin on helpompi vaavia pestä sitten kun on ne jalat ammeessa :)

Hoitopöytä ja pinnis tulee meille ensikuun alussa ja sitten saadaankin laittaa makuuhuone uusiksi :)
Vähän jännittää että saako sinne kaiken sopuisasti mahtumaan. Toivotaan.

FitFashion

8 vastausta artikkeliin “In BRIO we trust.”

 1. Haha, hauskaa katsoa mitä hankintoja olet tehnyt! Löysin tämän blogin sattumalta kun googlasin Brion lipastomallista hoitopöytää. Myös meillä hankintalistalla ovat juuri samanlaiset vaunut (tosin vaunukopalla ja ruskealla kuosilla), sekä tuo hoitopöytä. Pinnasänky meillä on valmiiksi samankaltainen ja oioioi, tuo hoitoalusta on tosiaan ihanaa kuosia!

  • Kiitos! Meistä tuli tosiaan ihan Brio-family ja hyvin on toimineet! Vaunut on ihan superkevyet työntää ja hoitopöytä toimii hyvin. Laatikot on tilavia ja tälläisen vaatehamstraajankin tavarat mahtuu sinne.
   Pinnasänky ei oo ollut mikään hitti mutta se ei johdu valmistajasta vaan vaavista joka nukkuu mielummin äidin kyljessä :)<3

 2. Mukava kun oot jaksanut päivitellä blogia. :) Jäin tähän koukkuun! Meillä odotellaan nyt vaunuja saapuvaksi. Hoitopöytä ostettiin lopulta käytettynä parillakympillä kun opiskelijaperheenä arveltiin et hinta-laatu on varmaan silti ihan ok. Jäi siis haaveeksi tuo Brion pöytä, mut tilavat laatikot on meilläkin. Hintakin jäi mukavan alhaiseksi, eli varaa jäi myös maalipurkkiin… ;) Valkoista pitäis levitellä, jahka luvataan useammaksi päiväksi kaunista säätä.

  • Kiitos!Kiva kuulla että joku jaksaa mun pälpätyksiä lueskella :)

   Tosi edullisesti löysitte hoitopöydän ja tekevä ihminen saa paljonkin muutettua ulkonäköä ihan vaan vaikka maalaamalla :) minä oon niin mämmikoura etten osaa mitään fiksailla itse :D

   Koskas sulla on laskettu aika?

  • Marraskuun 9. olis, eli on vielä aikaa möhöillä. :D

 3. Hei,
  Olen pähkäillyt minkälaisen hoitoalusta ostaisimme. Olen ihastunut Färg & Form pilvi- tai lammakuvioon, mutta myös tuo Rätt Startin hoitoalusta houkuttelee :D Siksi haluankin kysyä, onko hoitoalusta sellaista materiaali minkä voi helposti pyyhkiä :)

  • Heips! Tuo hoitoalusta on sellaista vahamaista kangasta joka on tosi helppo pyyhkiä kostealla :).

   Suosittelen!

 
Tykkää jutusta